VI ÄR MENTORMATЕ

Digitalt
transformerade
mänskliga upplevelser

Genom att blanda strategiska insikter och genomtänkt design med briljant ingenjörskonst skapar vi hållbara tekniska lösningar som levererar skalbar digital transformation.

Strategi

Definiera kritiska resultat
En vinnande strategi maximerar ditt affärsvärde och fokuserar på användarresultat. Vi analyserar era mål och varje aspekt av eran organisation för att skapa en strategisk färdplan för eran digitala transformationsresa.

Design

Skapa exceptionella upplevelser
Genom att anta ett produkttänkande designar vi digitala produkter som följer eran strategiska färdplan. Vi använder designtänkande verktyg för att säkerställa att era produkter ökar värdet de ger användarna som brukar dem.

Teknik

Bygg hållbara lösningar
Vi bygger hållbara, moderna mjukvarulösningar som uppfyller era digitala transformationsmål. Våra tekniska färdigheter spänner över de plattformar och metoder som ni använder och är skalbara, flexibla och säkra.
Läs mer
Projekt

RBC Wealth Management

Vi hjälpte RBC Wealth Management att transformera sina digitala plattformar i syfte att leverera en upplevelse som stärker, engagerar och upplyser deras kunder.
Läs mer
Sjukvård
Ge vård genom teknik
INDUSTRIER

Pålitlig branschexpertis

I över 20 år har vi samarbetat med företag i flera högt reglerade och specialiserade branscher för att lösa deras mest komplexa affärsproblem. Kunder litar på att vi vägleder deras vision, designar innovativa produkter och levererar säkra lösningar samt att vi förstår de specifika nyanserna i deras bransch.
Se allt arbete
Jordbruk
Jordbrukets framtid
Tillverkning
Avancerade tillverkningslösningar
Finansiella tjänster
Pålitliga digitala ekonomilösningar
Utbildning
Digitalt transformerad utbildning
Sjukvård
Ge vård genom teknik
Jordbruk
Jordbrukets framtid
Tillverkning
Avancerade tillverkningslösningar
Finansiella tjänster
Pålitliga digitala ekonomilösningar
Utbildning
Digitalt transformerad utbildning
Läs mer
MENTORMATE + TIETOEVRY CREATE

Vi drivs av våra globala team

Vi kombinerar djup lokal expertis och kraften hos över 10 000 teammedlemmar i Norden, Nordamerika, Östeuropa och Sydasien.
Läs mer

22

år i branschen

15

tidszoner

10k+

medarbetare

35+

länder

Foss Swim School
Jostens
Land O'Lakes
UnitedHealth Group
Edmentum
Graco
Visana
Trane
Junior Achievement
BASF
DTN
Societe Generale
GÅ MED I VÅRT GLOBALA TEAM

Ditt drömjobb väntar på dig

Vi strävar ständigt att hitta de mest ambitiösa, begåvade och kreativa personerna att gå med i vårt växande team. Vi erbjuder spännande möjligheter i alla skeden av mjukvaruutvecklingens livscykel. Förutom ett konkurrenskraftigt löne- och förmånspaket erbjuder vi flexibla arbetsalternativ, karriäravancemang och en global gemenskap med över 1 000.

Jobba med oss

Låt oss
samarbeta

Låt oss samarbeta